Annaliza - Az Annaliza név jelentése, Annaliza névnapjai, Annaliza név becézése és más érdekességek:

● Az Annaliza név eredete: héber

● Az Annaliza név jelentése:

kegyelem, könyörület,Isten az én esküm ; Isten megesküdött, Isten a teljesség, a tökéletesség (Az Anna és a Liza összekapcsolása )

● Az Annaliza név becézése / Annaliza becenevei:

Lizus, Lizi, Lizike, Annus, Anni, Annika, Nali, Nalika

● Annaliza névnapja:

június 9.
● Az Annaliza név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Annaliza név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annaliza névről? Görgess lejjebb!
Az Annaliza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annaliza névről

● Az Annaliza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annaliza név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Annaliza névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Annaliza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annaliza név ? Jó helyen jársz!
Az Annaliza: 8 betűből álló női név / lány név
Az Annaliza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Annaliza név magánhangzói: A, I,
Az Annaliza név mássalhangzói: L, N, Z,
Az Annaliza név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Annaliza névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Annaliza névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annaliza névvel kapcsolatban. az Annaliza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annaliza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annaliza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annaliza névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annaliza név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annaliza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annaliza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!