Cipriána - A Cipriána név jelentése, Cipriána névnapjai, Cipriána név becézése és más érdekességek:

● A Cipriána név eredete: latin

● A Cipriána név jelentése:

Ciprus szigetéről származó, ciprusi ( A Ciprián férfinév női párja )

● A Cipriána név becézése / Cipriána becenevei:

Cipi, Cipike, Riána, Rius, Ipike, Cipri

● Cipriána névnapja:

július 5.szeptember 26.
● A Cipriána név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Cipriána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cipriána névről? Görgess lejjebb!
A Cipriána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cipriána névről

● A Cipriána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cipriána név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + I ( 9 ) + P ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Cipriána névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Cipriána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cipriána név ? Jó helyen jársz!
A Cipriána: 8 betűből álló női név / lánynév
A Cipriána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Cipriána név magánhangzói: A, Á, I,
A Cipriána név mássalhangzói: C, N, P, R,
A Cipriána név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Cipriána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Cipriána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cipriána névvel kapcsolatban. a Cipriána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cipriána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cipriána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cipriána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cipriána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cipriána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cipriána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!