Domitilla - A Domitilla név jelentése, Domitilla névnapjai, Domitilla név becézése és más érdekességek:

● A Domitilla név eredete: olasz - latin

● A Domitilla név jelentése:

Domitius nemzetséghez tartozó, legyőző, meghódító. ( A Domitia olasz becézőjének az átvétele )

● A Domitilla név becézése / Domitilla becenevei:

Tilla, Tillus, Domi, Domika, Domus, Miti, Mitike

● Domitilla névnapja:

május 12.
● A Domitilla név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Domitilla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Domitilla névről? Görgess lejjebb!
A Domitilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Domitilla névről

● A Domitilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Domitilla név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Domitilla névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Domitilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Domitilla név ? Jó helyen jársz!
A Domitilla: 9 betűből álló női név / lánynév
A Domitilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Domitilla név magánhangzói: A, I, O,
A Domitilla név mássalhangzói: D, L, M, T,
A Domitilla név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Domitilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Domitilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Domitilla névvel kapcsolatban. a Domitilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Domitilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Domitilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Domitilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Domitilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Domitilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Domitilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!