Herman - A Herman név jelentése, Herman névnapjai, Herman név becézése és más érdekességek:

● A Herman név eredete: germán

● A Herman név jelentése:

hadi férfi

● A Herman név becézése / Herman becenevei:

Hermus, Hermóka, Man, Manus, Ermi, Hermi

● Herman névnapja:

április 7.
● A Herman név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Herman név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Herman névről? Görgess lejjebb!
A Herman az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Herman névről

● A Herman név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Herman név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Herman névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Herman név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Herman név ? Jó helyen jársz!
A Herman: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Herman név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Herman név magánhangzói: A, E,
A Herman név mássalhangzói: H, M, N, R,
A Herman név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Herman névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Herman névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Herman névvel kapcsolatban. a Herman név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Herman név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Herman név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Herman névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Herman név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Herman nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Herman névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!