Herbert - A Herbert név jelentése, Herbert névnapjai, Herbert név becézése és más érdekességek:

● A Herbert név eredete: germán

● A Herbert név jelentése:

fényes hadseregű, híres

● A Herbert név becézése / Herbert becenevei:

Herbi, Herbike, Bertke, Berti, Bertus

● Herbert névnapja:

március 16.
● A Herbert név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Herbert név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Herbert névről? Görgess lejjebb!
A Herbert az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Herbert névről

● A Herbert név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Herbert név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Herbert névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Herbert név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Herbert név ? Jó helyen jársz!
A Herbert: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Herbert név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Herbert név magánhangzói: E,
A Herbert név mássalhangzói: B, H, R, T,
A Herbert név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Herbert névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Herbert névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Herbert névvel kapcsolatban. a Herbert név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Herbert név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Herbert név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Herbert névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Herbert név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Herbert nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Herbert névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!