Heliodor - A Heliodor név jelentése, Heliodor névnapjai, Heliodor név becézése és más érdekességek:

● A Heliodor név eredete: görög

● A Heliodor név jelentése:

Héliosz napisten ajándéka

● A Heliodor név becézése / Heliodor becenevei:

Heli, Helike, Helus, Lio, Odor, Odi

● Heliodor névnapja:

október 3.július 3.
● A Heliodor név típusa: H betűs férfi név / fiúnév
● A Heliodor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Heliodor névről? Görgess lejjebb!
A Heliodor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Heliodor névről

● A Heliodor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Heliodor név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 50 ( 5 + 0 )
A Heliodor névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Heliodor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Heliodor név ? Jó helyen jársz!
A Heliodor: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Heliodor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Heliodor név magánhangzói: E, I, O,
A Heliodor név mássalhangzói: D, H, L, R,
A Heliodor név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Heliodor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Heliodor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 159 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Heliodor névvel kapcsolatban. a Heliodor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Heliodor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Heliodor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Heliodor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Heliodor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Heliodor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Heliodor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!