Lilu - A Lilu név jelentése, Lilu névnapjai, Lilu név becézése és más érdekességek:

● A Lilu név eredete: angol - latin

● A Lilu név jelentése:

liliom ( A Lilla és a Lili nevek becéző alakváltozata )

● A Lilu név becézése / Lilu becenevei:

Liluka, Lilus, Liluka, Licsi, Ilu, Ilcsi, Ilka

● Lilu névnapja:

január 19.
● A Lilu név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lilu név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lilu névről? Görgess lejjebb!
A Lilu az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lilu névről

● A Lilu név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lilu név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + U ( 3 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Lilu névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Lilu név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lilu név ? Jó helyen jársz!
A Lilu: 4 betűből álló női név / lánynév
A Lilu név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lilu név magánhangzói: I, U,
A Lilu név mássalhangzói: L,
A Lilu név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Lilu névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lilu névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lilu névvel kapcsolatban. a Lilu név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lilu név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lilu név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lilu névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lilu név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lilu nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lilu névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!