Lilibell - A Lilibell név jelentése, Lilibell névnapjai, Lilibell név becézése és más érdekességek:

● A Lilibell név eredete: angol - latin

● A Lilibell név jelentése:

liliom ( A Lili név alakváltozata )

● A Lilibell név becézése / Lilibell becenevei:

Lili, Lillus, Lilla, Bellus, Bella, Bellcsi

● Lilibell névnapja:

július 11.
● A Lilibell név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lilibell név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lilibell névről? Görgess lejjebb!
A Lilibell az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lilibell névről

● A Lilibell név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lilibell név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Lilibell névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Lilibell név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lilibell név ? Jó helyen jársz!
A Lilibell: 8 betűből álló női név / lánynév
A Lilibell név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Lilibell név magánhangzói: E, I,
A Lilibell név mássalhangzói: B, L,
A Lilibell név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lilibell névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lilibell névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lilibell névvel kapcsolatban. a Lilibell név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lilibell név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lilibell név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lilibell névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lilibell név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lilibell nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lilibell névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!