Níla - A Níla név jelentése, Níla névnapjai, Níla név becézése és más érdekességek:

● A Níla név eredete: latin

● A Níla név jelentése:

somfa, szarv ( A Kornélia önállósult becézője )

● A Níla név becézése / Níla becenevei:

Nillus, Nillike, Nilci, Nilka, Nilu, Ila, Ilcsi, Ilka

● Níla névnapja:

szeptember 10.
● A Níla név típusa: N betűs női név / lány név
● A Níla név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Níla névről? Görgess lejjebb!
A Níla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Níla névről

● A Níla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Níla név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + Í ( 9 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Níla névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Níla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Níla név ? Jó helyen jársz!
A Níla: 4 betűből álló női név / lány név
A Níla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Níla név magánhangzói: A, Í,
A Níla név mássalhangzói: L, N,
A Níla név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Níla névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Níla névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 193 db N betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 127 női név / lány név és 65 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Níla névvel kapcsolatban. a Níla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Níla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Níla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Níla névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Níla név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Níla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Níla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!