Nikoletta - A Nikoletta név jelentése, Nikoletta névnapjai, Nikoletta név becézése és más érdekességek:

● A Nikoletta név eredete: görög - francia - olasz

● A Nikoletta név jelentése:

a győzelem népe ( A Nikolett továbbképzéséből )

● A Nikoletta név becézése / Nikoletta becenevei:

Nikol, Nikolka, Niku, Nikica, Niki, Nikó, Kolka, Kolci, Kolett, Letti, Lettus

● Nikoletta névnapja:

március 21.szeptember 10.szeptember 25.december 6.
● A Nikoletta név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nikoletta név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nikoletta névről? Görgess lejjebb!
A Nikoletta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nikoletta névről

● A Nikoletta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nikoletta név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Nikoletta névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Nikoletta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nikoletta név ? Jó helyen jársz!
A Nikoletta: 9 betűből álló női név / lánynév
A Nikoletta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nikoletta név magánhangzói: A, E, I, O,
A Nikoletta név mássalhangzói: K, L, N, T,
A Nikoletta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Nikoletta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nikoletta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nikoletta névvel kapcsolatban. a Nikoletta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nikoletta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nikoletta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nikoletta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nikoletta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nikoletta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nikoletta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!