Noéla - A Noéla név jelentése, Noéla névnapjai, Noéla név becézése és más érdekességek:

● A Noéla név eredete: francia

● A Noéla név jelentése:

karácsonykor született,születésnap, az Úr születésnapja, karácsony ( A Noel férfinév női párja )

● A Noéla név becézése / Noéla becenevei:

Éli, Élus, Élka, Élcsi, Nojcsi, Nonó, Nonka, Nonci, Nonu

● Noéla névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Noéla név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Noéla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Noéla névről? Görgess lejjebb!
A Noéla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Noéla névről

● A Noéla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Noéla név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + O ( 6 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Noéla névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Noéla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Noéla név ? Jó helyen jársz!
A Noéla: 5 betűből álló női név / lánynév
A Noéla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Noéla név magánhangzói: A, É, O,
A Noéla név mássalhangzói: L, N,
A Noéla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Noéla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Noéla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 205 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Noéla névvel kapcsolatban. a Noéla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Noéla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Noéla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Noéla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Noéla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Noéla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Noéla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!