Teodorik - A Teodorik név jelentése, Teodorik névnapjai, Teodorik név becézése és más érdekességek:

● A Teodorik név eredete: germán

● A Teodorik név jelentése:

emberek felett uralkodó (Theodoric germán király nevéből)

● A Teodorik név becézése / Teodorik becenevei:

Teó, Dodi, Dorik, Odi

● Teodorik névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Teodorik név típusa: T betűs férfi név / fiúnév
● A Teodorik név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Teodorik névről? Görgess lejjebb!
A Teodorik az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Teodorik névről

● A Teodorik név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Teodorik név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Teodorik névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Teodorik név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Teodorik név ? Jó helyen jársz!
A Teodorik: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Teodorik név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Teodorik név magánhangzói: E, I, O,
A Teodorik név mássalhangzói: D, K, R, T,
A Teodorik név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Teodorik névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Teodorik névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Teodorik névvel kapcsolatban. a Teodorik név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Teodorik név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Teodorik név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Teodorik névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Teodorik név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Teodorik nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Teodorik névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!