Szultána - A Szultána név jelentése, Szultána névnapjai, Szultána név becézése és más érdekességek:

● A Szultána név eredete: török - magyar

● A Szultána név jelentése:

szultána, fejedelem ( A Zoltán férfinév női párja )

● A Szultána név becézése / Szultána becenevei:

Szuli, Szulika, Szulcsi, Szulcsita, Tána, Tánci

● Szultána névnapja:

január 19.június 23.
● A Szultána név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szultána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szultána névről? Görgess lejjebb!
A Szultána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szultána névről

● A Szultána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szultána név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Szultána névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Szultána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szultána név ? Jó helyen jársz!
A Szultána: 8 betűből álló női név / lánynév
A Szultána név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Szultána név magánhangzói: A, Á, U,
A Szultána név mássalhangzói: SZ, L, N, T,
A Szultána név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szultána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szultána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szultána névvel kapcsolatban. a Szultána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szultána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szultána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szultána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szultána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szultána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szultána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!