Edvin - Az Edvin név jelentése, Edvin névnapjai, Edvin név becézése és más érdekességek:

● Az Edvin név eredete: angol - germán

● Az Edvin név jelentése:

az örökös barátja

● Az Edvin név becézése / Edvin becenevei:

Edvinke, Edvus, Edvi, Dvinke, Dvin

● Edvin névnapja:

október 4.október 12.
● Az Edvin név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Edvin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Edvin névről? Görgess lejjebb!
Az Edvin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Edvin névről

● Az Edvin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Edvin név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Edvin névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Edvin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Edvin név ? Jó helyen jársz!
Az Edvin: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Edvin név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Edvin név magánhangzói: E, I,
Az Edvin név mássalhangzói: D, N, V,
Az Edvin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Edvin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Edvin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 233 db E betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 138 női név / lány név és 83 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Edvin névvel kapcsolatban. az Edvin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Edvin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Edvin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Edvin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Edvin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Edvin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Edvin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!