Edmund - Az Edmund név jelentése, Edmund névnapjai, Edmund név becézése és más érdekességek:

● Az Edmund név eredete: germán - angol

● Az Edmund név jelentése:

az öröklött birtokot megőrző

● Az Edmund név becézése / Edmund becenevei:

Edo, Edmi, Edus, Eduka, Mundi, Mundó, Mundus

● Edmund névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Edmund név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Edmund név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Edmund névről? Görgess lejjebb!
Az Edmund az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Edmund névről

● Az Edmund név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Edmund név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Edmund névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Edmund név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Edmund név ? Jó helyen jársz!
Az Edmund: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Edmund név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Edmund név magánhangzói: E, U,
Az Edmund név mássalhangzói: D, M, N,
Az Edmund név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Edmund névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Edmund névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Edmund névvel kapcsolatban. az Edmund név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Edmund név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Edmund név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Edmund névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Edmund név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Edmund nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Edmund névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!