Eduán - Az Eduán név jelentése, Eduán névnapjai, Eduán név becézése és más érdekességek:

● Az Eduán név eredete: kun

● Az Eduán név jelentése:

a hold fölkel ( Az Édua női név férfi párja )

● Az Eduán név becézése / Eduán becenevei:

Edu, Edus, Eduska, Edi, Duán

● Eduán névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Eduán név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Eduán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eduán névről? Görgess lejjebb!
Az Eduán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eduán névről

● Az Eduán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eduán név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + D ( 4 ) + U ( 3 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
Az Eduán névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Eduán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eduán név ? Jó helyen jársz!
Az Eduán: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Eduán név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Eduán név magánhangzói: Á, E, U,
Az Eduán név mássalhangzói: D, N,
Az Eduán név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Eduán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Eduán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 227 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 142 női név / lány név és 85 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eduán névvel kapcsolatban. az Eduán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eduán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eduán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eduán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eduán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eduán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eduán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!