Ervin - Az Ervin név jelentése, Ervin névnapjai, Ervin név becézése és más érdekességek:

● Az Ervin név eredete: germán

● Az Ervin név jelentése:

a hadsereg barátja, vadkan erejű jó barát

● Az Ervin név becézése / Ervin becenevei:

Ervi, Ervus, Eri, Ervó, Eri, Vini, Vinus

● Ervin névnapja:

április 25.április 26.december 24.
● Az Ervin név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Ervin név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ervin névről? Görgess lejjebb!
Az Ervin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ervin névről

● Az Ervin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ervin név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Ervin névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Ervin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ervin név ? Jó helyen jársz!
Az Ervin: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ervin név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ervin név magánhangzói: E, I,
Az Ervin név mássalhangzói: N, R, V,
Az Ervin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ervin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ervin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ervin névvel kapcsolatban. az Ervin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ervin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ervin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ervin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ervin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ervin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ervin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!