Csenger - A Csenger név jelentése, Csenger névnapjai, Csenger név becézése és más érdekességek:

● A Csenger név eredete: magyar

● A Csenger név jelentése:

A Csenger név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Csenger név becézése / Csenger becenevei:

Csengus, Engi, Enger, Geri

● Csenger névnapja:

november 7.
● A Csenger név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Csenger név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csenger névről? Görgess lejjebb!
A Csenger az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csenger névről

● A Csenger név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csenger név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Csenger névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Csenger név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csenger név ? Jó helyen jársz!
A Csenger: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Csenger név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Csenger név magánhangzói: E,
A Csenger név mássalhangzói: CS, G, N, R,
A Csenger név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Csenger névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Csenger névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csenger névvel kapcsolatban. a Csenger név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csenger név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csenger név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csenger névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csenger név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csenger nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csenger névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!