Gabriella - A Gabriella név jelentése, Gabriella névnapjai, Gabriella név becézése és más érdekességek:

● A Gabriella név eredete: héber

● A Gabriella név jelentése:

Isten embere, Isten bajnoka ( A Gábriel / Gábor férfinév női párja )

● A Gabriella név becézése / Gabriella becenevei:

Gabi, Gabika, Gabus, Gabcsi, Ella, Ellus, Riell

● Gabriella névnapja:

február 4.március 24.szeptember 29.december 12.
● A Gabriella név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Gabriella név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gabriella névről? Görgess lejjebb!
A Gabriella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gabriella névről

● A Gabriella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gabriella név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Gabriella névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Gabriella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gabriella név ? Jó helyen jársz!
A Gabriella: 9 betűből álló női név / lánynév
A Gabriella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Gabriella név magánhangzói: A, E, I,
A Gabriella név mássalhangzói: B, G, L, R,
A Gabriella név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Gabriella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Gabriella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gabriella névvel kapcsolatban. a Gabriella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gabriella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gabriella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gabriella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gabriella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gabriella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gabriella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!