Georgina - A Georgina név jelentése, Georgina névnapjai, Georgina név becézése és más érdekességek:

● A Georgina név eredete: latin

● A Georgina név jelentése:

földműves, gazdálkodó, dália, györgyike ( A Georgius / György férfinév továbbképzése )

● A Georgina név becézése / Georgina becenevei:

Gina, Ginus, Ginci, Orgi, Geuka

● Georgina névnapja:

február 15.december 9.
● A Georgina név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Georgina név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Georgina névről? Görgess lejjebb!
A Georgina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Georgina névről

● A Georgina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Georgina név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 49 ( 4 + 9 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Georgina névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Georgina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Georgina név ? Jó helyen jársz!
A Georgina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Georgina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Georgina név magánhangzói: A, E, I, O,
A Georgina név mássalhangzói: G, N, R,
A Georgina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Georgina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Georgina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Georgina névvel kapcsolatban. a Georgina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Georgina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Georgina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Georgina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Georgina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Georgina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Georgina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!