Grizelda - A Grizelda név jelentése, Grizelda névnapjai, Grizelda név becézése és más érdekességek:

● A Grizelda név eredete: germán - olasz

● A Grizelda név jelentése:

szürke harcos

● A Grizelda név becézése / Grizelda becenevei:

Zelda, Zeldus, Grizi, Grizus

● Grizelda névnapja:

szeptember 24.
● A Grizelda név típusa: G betűs női név / lány név
● A Grizelda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Grizelda névről? Görgess lejjebb!
A Grizelda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Grizelda névről

● A Grizelda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Grizelda név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Grizelda névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Grizelda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Grizelda név ? Jó helyen jársz!
A Grizelda: 8 betűből álló női név / lány név
A Grizelda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Grizelda név magánhangzói: A, E, I,
A Grizelda név mássalhangzói: D, G, L, R, Z,
A Grizelda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Grizelda névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Grizelda névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 133 db G betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 54 női név / lány név és 68 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Grizelda névvel kapcsolatban. a Grizelda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Grizelda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Grizelda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Grizelda névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Grizelda név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Grizelda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Grizelda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!