Gerle - A Gerle név jelentése, Gerle névnapjai, Gerle név becézése és más érdekességek:

● A Gerle név eredete: magyar

● A Gerle név jelentése:

gerle, galamb.

● A Gerle név becézése / Gerle becenevei:

Gerlus, Gerluska, Gerlusi, Gerlécske

● Gerle névnapja:

március 29.május 20.
● A Gerle név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Gerle név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gerle névről? Görgess lejjebb!
A Gerle az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gerle névről

● A Gerle név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gerle név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Gerle névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Gerle név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gerle név ? Jó helyen jársz!
A Gerle: 5 betűből álló női név / lánynév
A Gerle név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Gerle név magánhangzói: E,
A Gerle név mássalhangzói: G, L, R,
A Gerle név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Gerle névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Gerle névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gerle névvel kapcsolatban. a Gerle név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gerle név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gerle név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gerle névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gerle név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gerle nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gerle névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!