Galamb - A Galamb név jelentése, Galamb névnapjai, Galamb név becézése és más érdekességek:

● A Galamb név eredete: magyar

● A Galamb név jelentése:

galamb

● A Galamb név becézése / Galamb becenevei:

Gali, Galika, Galcsi, Galambka

● Galamb névnapja:

május 20.szeptember 17.
● A Galamb név típusa: G betűs női név / lány név
● A Galamb név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Galamb névről? Görgess lejjebb!
A Galamb az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Galamb névről

● A Galamb név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Galamb név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Galamb névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Galamb név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Galamb név ? Jó helyen jársz!
A Galamb: 6 betűből álló női név / lány név
A Galamb név hangrendje: mély hangrendű női név / lány név
A Galamb név magánhangzói: A,
A Galamb név mássalhangzói: B, G, L, M,
A Galamb név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Galamb névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Galamb névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 122 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 54 női név / lány név és 68 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Galamb névvel kapcsolatban. a Galamb név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Galamb név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Galamb név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Galamb névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Galamb név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Galamb nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Galamb névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!