Amelita - Az Amelita név jelentése, Amelita névnapjai, Amelita név becézése és más érdekességek:

● Az Amelita név eredete: olasz - görög - latin

● Az Amelita név jelentése:

gondtalan ( A görög eredetű latin Amelius férfinév olasz női párjának átvétele )

● Az Amelita név becézése / Amelita becenevei:

Az Amelita becenevei még nincsenek felvéve rendszerünkbe

● Amelita névnapja:

augusztus 16.
● Az Amelita név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Amelita név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Amelita névről? Görgess lejjebb!
Az Amelita az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Amelita névről

● Az Amelita név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Amelita név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Amelita névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Amelita név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Amelita név ? Jó helyen jársz!
Az Amelita: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Amelita név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Amelita név magánhangzói: A, E, I,
Az Amelita név mássalhangzói: L, M, T,
Az Amelita név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Amelita névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Amelita névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Amelita névvel kapcsolatban. az Amelita név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Amelita név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Amelita név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Amelita névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Amelita név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Amelita nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Amelita névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!