Avarka - Az Avarka név jelentése, Avarka névnapjai, Avarka név becézése és más érdekességek:

● Az Avarka név eredete: magyar

● Az Avarka név jelentése:

avar

● Az Avarka név becézése / Avarka becenevei:

Avi, Avika, Varka

● Avarka névnapja:

november 5.
● Az Avarka név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Avarka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Avarka névről? Görgess lejjebb!
Az Avarka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Avarka névről

● Az Avarka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Avarka név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + V ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
Az Avarka névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Avarka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Avarka név ? Jó helyen jársz!
Az Avarka: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Avarka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Avarka név magánhangzói: A,
Az Avarka név mássalhangzói: K, R, V,
Az Avarka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Avarka névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Avarka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 507 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 324 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Avarka névvel kapcsolatban. az Avarka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Avarka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Avarka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Avarka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Avarka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Avarka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Avarka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!