Annakata - Az Annakata név jelentése, Annakata névnapjai, Annakata név becézése és más érdekességek:

● Az Annakata név eredete: héber - görög

● Az Annakata név jelentése:

kegyelem, könyörület,mindig tiszta, nyilazó, biztosan célzó ( Az Anna és a Kata összekapcsolása )

● Az Annakata név becézése / Annakata becenevei:

Annus, Anni, Kati, Katus, Katika, Anika, Naka, Naki

● Annakata névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Annakata név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annakata név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annakata névről? Görgess lejjebb!
Az Annakata az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annakata névről

● Az Annakata név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annakata név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
Az Annakata névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Annakata név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annakata név ? Jó helyen jársz!
Az Annakata: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Annakata név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Annakata név magánhangzói: A,
Az Annakata név mássalhangzói: K, N, T,
Az Annakata név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Annakata névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annakata névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annakata névvel kapcsolatban. az Annakata név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annakata név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annakata név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annakata névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annakata név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annakata nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annakata névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!