Angyalka - Az Angyalka név jelentése, Angyalka névnapjai, Angyalka név becézése és más érdekességek:

● Az Angyalka név eredete: magyar

● Az Angyalka név jelentése:

angyal, Isten követe ( Az Angéla / Angelika régi magyaros formája. )

● Az Angyalka név becézése / Angyalka becenevei:

Angyal, Angyi, Gyalka, Angyusz

● Angyalka névnapja:

január 4.január 27.május 31.
● Az Angyalka név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Angyalka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Angyalka névről? Görgess lejjebb!
Az Angyalka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Angyalka névről

● Az Angyalka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Angyalka név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + Y ( 7 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Angyalka névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Angyalka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Angyalka név ? Jó helyen jársz!
Az Angyalka: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Angyalka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Angyalka név magánhangzói: A,
Az Angyalka név mássalhangzói: GY, K, L, N,
Az Angyalka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Angyalka névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Angyalka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Angyalka névvel kapcsolatban. az Angyalka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Angyalka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Angyalka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Angyalka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Angyalka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Angyalka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Angyalka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!