Annakarina - Az Annakarina név jelentése, Annakarina névnapjai, Annakarina név becézése és más érdekességek:

● Az Annakarina név eredete: héber - olasz

● Az Annakarina név jelentése:

kegyelem, könyörület,csinos, becses (Az Anna és a Karina nevek összekapcsolása)

● Az Annakarina név becézése / Annakarina becenevei:

Karina, Kari, Karcsi, Nina, Annus, Anika, Ani, Ina, Inus

● Annakarina névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Annakarina név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annakarina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annakarina névről? Görgess lejjebb!
Az Annakarina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annakarina névről

● Az Annakarina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annakarina név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Annakarina névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Annakarina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annakarina név ? Jó helyen jársz!
Az Annakarina: 10 betűből álló női név / lánynév
Az Annakarina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Annakarina név magánhangzói: A, I,
Az Annakarina név mássalhangzói: K, N, R,
Az Annakarina név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Annakarina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annakarina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annakarina névvel kapcsolatban. az Annakarina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annakarina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annakarina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annakarina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annakarina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annakarina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annakarina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!