Cippóra - A Cippóra név jelentése, Cippóra névnapjai, Cippóra név becézése és más érdekességek:

● A Cippóra név eredete: héber ( bibliai )

● A Cippóra név jelentése:

madár, csicsergő

● A Cippóra név becézése / Cippóra becenevei:

Cippó, Cippóka, Póra, Ipó, Ipus

● Cippóra névnapja:

július 5.szeptember 26.
● A Cippóra név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Cippóra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cippóra névről? Görgess lejjebb!
A Cippóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cippóra névről

● A Cippóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cippóra név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + I ( 9 ) + P ( 7 ) + P ( 7 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Cippóra névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Cippóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cippóra név ? Jó helyen jársz!
A Cippóra: 7 betűből álló női név / lánynév
A Cippóra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Cippóra név magánhangzói: A, I, Ó,
A Cippóra név mássalhangzói: C, P, R,
A Cippóra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Cippóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Cippóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cippóra névvel kapcsolatban. a Cippóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cippóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cippóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cippóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cippóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cippóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cippóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!