Domiciána - A Domiciána név jelentése, Domiciána névnapjai, Domiciána név becézése és más érdekességek:

● A Domiciána név eredete: latin

● A Domiciána név jelentése:

legyőző, meghódító, a Domitius nemzetséghez tartozó ( A Dominika spanyol alakváltozata )

● A Domiciána név becézése / Domiciána becenevei:

DomiDomus, Ciána, Ciánus, Ciánka

● Domiciána névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Domiciána név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Domiciána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Domiciána névről? Görgess lejjebb!
A Domiciána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Domiciána névről

● A Domiciána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Domiciána név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Domiciána névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Domiciána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Domiciána név ? Jó helyen jársz!
A Domiciána: 9 betűből álló női név / lánynév
A Domiciána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Domiciána név magánhangzói: A, Á, I, O,
A Domiciána név mássalhangzói: C, D, M, N,
A Domiciána név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

A Domiciána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Domiciána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Domiciána névvel kapcsolatban. a Domiciána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Domiciána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Domiciána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Domiciána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Domiciána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Domiciána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Domiciána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!