Florencia - A Florencia név jelentése, Florencia névnapjai, Florencia név becézése és más érdekességek:

● A Florencia név eredete: latin

● A Florencia név jelentése:

virágzó, hatalmas, tekintélyes, kitűnő. ( A latin Florentius férfinév női párja )

● A Florencia név becézése / Florencia becenevei:

Renci, Flo, Loren, Enci, Encus

● Florencia névnapja:

június 20.szeptember 27.november 10.
● A Florencia név típusa: F betűs női név / lány név
● A Florencia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Florencia névről? Görgess lejjebb!
A Florencia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Florencia névről

● A Florencia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Florencia név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 47 ( 4 + 7 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Florencia névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Florencia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Florencia név ? Jó helyen jársz!
A Florencia: 9 betűből álló női név / lány név
A Florencia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Florencia név magánhangzói: A, E, I, O,
A Florencia név mássalhangzói: C, F, L, N, R,
A Florencia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Florencia névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Florencia névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 133 db F betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 74 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Florencia névvel kapcsolatban. a Florencia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Florencia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Florencia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Florencia névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Florencia név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Florencia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Florencia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!