Felícia - A Felícia név jelentése, Felícia névnapjai, Felícia név becézése és más érdekességek:

● A Felícia név eredete: latin

● A Felícia név jelentése:

boldog, szerencsés ( A Félix férfinév női párja )

● A Felícia név becézése / Felícia becenevei:

Lici, Licus, Cia, Cius, Felici, Feli, Felike

● Felícia névnapja:

május 20.szeptember 30.június 6.
● A Felícia név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Felícia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Felícia névről? Görgess lejjebb!
A Felícia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Felícia névről

● A Felícia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Felícia név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + Í ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Felícia névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Felícia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Felícia név ? Jó helyen jársz!
A Felícia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Felícia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Felícia név magánhangzói: A, E, I, Í,
A Felícia név mássalhangzói: C, F, L,
A Felícia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Felícia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Felícia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Felícia névvel kapcsolatban. a Felícia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Felícia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Felícia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Felícia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Felícia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Felícia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Felícia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!