Franciska - A Franciska név jelentése, Franciska névnapjai, Franciska név becézése és más érdekességek:

● A Franciska név eredete: latin

● A Franciska név jelentése:

francia ( A latin Franciscus férfinév női párja )

● A Franciska név becézése / Franciska becenevei:

Franci, Francika, Francis, Ciska, Frani, Franus

● Franciska névnapja:

március 9.augusztus 21.december 12.
● A Franciska név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Franciska név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Franciska névről? Görgess lejjebb!
A Franciska az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Franciska névről

● A Franciska név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Franciska név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Franciska névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Franciska név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Franciska név ? Jó helyen jársz!
A Franciska: 9 betűből álló női név / lánynév
A Franciska név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Franciska név magánhangzói: A, I,
A Franciska név mássalhangzói: C, F, K, N, R, S,
A Franciska név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Franciska névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Franciska névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Franciska névvel kapcsolatban. a Franciska név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Franciska név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Franciska név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Franciska névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Franciska név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Franciska nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Franciska névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!