Febrónia - A Febrónia név jelentése, Febrónia névnapjai, Febrónia név becézése és más érdekességek:

● A Febrónia név eredete: latin

● A Febrónia név jelentése:

engesztelő áldozat

● A Febrónia név becézése / Febrónia becenevei:

Róni, Rónika, Rónia, Febi, Febus, Febcsi

● Febrónia névnapja:

június 25.
● A Febrónia név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Febrónia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Febrónia névről? Görgess lejjebb!
A Febrónia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Febrónia névről

● A Febrónia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Febrónia név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Febrónia névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Febrónia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Febrónia név ? Jó helyen jársz!
A Febrónia: 8 betűből álló női név / lánynév
A Febrónia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Febrónia név magánhangzói: A, E, I, Ó,
A Febrónia név mássalhangzói: B, F, N, R,
A Febrónia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Febrónia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Febrónia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 74 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Febrónia névvel kapcsolatban. a Febrónia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Febrónia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Febrónia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Febrónia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Febrónia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Febrónia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Febrónia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!