Fürtike - A Fürtike név jelentése, Fürtike névnapjai, Fürtike név becézése és más érdekességek:

● A Fürtike név eredete: magyar

● A Fürtike név jelentése:

fürtvirág ( a fürtvirág szó becézője )

● A Fürtike név becézése / Fürtike becenevei:

Fürtös, Fürti, Fürtöske

● Fürtike névnapja:

május 15.
● A Fürtike név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Fürtike név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fürtike névről? Görgess lejjebb!
A Fürtike az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fürtike névről

● A Fürtike név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fürtike név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + Ü ( 6 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Fürtike névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Fürtike név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fürtike név ? Jó helyen jársz!
A Fürtike: 7 betűből álló női név / lánynév
A Fürtike név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Fürtike név magánhangzói: E, I, Ü,
A Fürtike név mássalhangzói: F, K, R, T,
A Fürtike név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Fürtike névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Fürtike névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fürtike névvel kapcsolatban. a Fürtike név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fürtike név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fürtike név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fürtike névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fürtike név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fürtike nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fürtike névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!