Füzike - A Füzike név jelentése, Füzike névnapjai, Füzike név becézése és más érdekességek:

● A Füzike név eredete: magyar

● A Füzike név jelentése:

füzike ( növény és madárnév )

● A Füzike név becézése / Füzike becenevei:

Füzi, Füzüs, Zike, Füzke

● Füzike névnapja:

február 13.
● A Füzike név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Füzike név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Füzike névről? Görgess lejjebb!
A Füzike az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Füzike névről

● A Füzike név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Füzike név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + Ü ( 6 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Füzike névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Füzike név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Füzike név ? Jó helyen jársz!
A Füzike: 6 betűből álló női név / lánynév
A Füzike név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Füzike név magánhangzói: E, I, Ü,
A Füzike név mássalhangzói: F, K, Z,
A Füzike név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Füzike névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Füzike névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 123 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 74 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Füzike névvel kapcsolatban. a Füzike név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Füzike név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Füzike név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Füzike névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Füzike név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Füzike nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Füzike névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!