Giszmunda - A Giszmunda név jelentése, Giszmunda névnapjai, Giszmunda név becézése és más érdekességek:

● A Giszmunda név eredete: germán

● A Giszmunda név jelentése:

nyíl, vessző, hajtás, védelem

● A Giszmunda név becézése / Giszmunda becenevei:

Giszi, Giszka, Munda, Mundi, Mundika, Mundus

● Giszmunda névnapja:

szeptember 24.
● A Giszmunda név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Giszmunda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Giszmunda névről? Görgess lejjebb!
A Giszmunda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Giszmunda névről

● A Giszmunda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Giszmunda név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Giszmunda névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Giszmunda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Giszmunda név ? Jó helyen jársz!
A Giszmunda: 9 betűből álló női név / lánynév
A Giszmunda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Giszmunda név magánhangzói: A, I, U,
A Giszmunda név mássalhangzói: SZ, D, G, M, N,
A Giszmunda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Giszmunda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Giszmunda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Giszmunda névvel kapcsolatban. a Giszmunda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Giszmunda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Giszmunda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Giszmunda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Giszmunda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Giszmunda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Giszmunda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!