Goldina - A Goldina név jelentése, Goldina névnapjai, Goldina név becézése és más érdekességek:

● A Goldina név eredete: angol

● A Goldina név jelentése:

arany ( A Golda továbbképzése )

● A Goldina név becézése / Goldina becenevei:

Goldi, Goldika, Goldus, Oldi, Olda, Dina, Dinus

● Goldina névnapja:

július 19.október 4.
● A Goldina név típusa: G betűs női név / lánynév
● A Goldina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Goldina névről? Görgess lejjebb!
A Goldina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Goldina névről

● A Goldina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Goldina név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Goldina névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Goldina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Goldina név ? Jó helyen jársz!
A Goldina: 7 betűből álló női név / lánynév
A Goldina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Goldina név magánhangzói: A, I, O,
A Goldina név mássalhangzói: D, G, L, N,
A Goldina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Goldina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Goldina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Goldina névvel kapcsolatban. a Goldina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Goldina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Goldina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Goldina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Goldina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Goldina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Goldina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!