Jozefina - A Jozefina név jelentése, Jozefina névnapjai, Jozefina név becézése és más érdekességek:

● A Jozefina név eredete: héber ( bibliai )

● A Jozefina név jelentése:

Jahve gyarapítson ( A Jozefa továbbképzése )

● A Jozefina név becézése / Jozefina becenevei:

Fina, Finus, Zefin, Zefi, Zefike, Zefus, Zefke, Joze, Jozi, Jozka

● Jozefina névnapja:

február 14.március 17.március 19.október 23.
● A Jozefina név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jozefina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jozefina névről? Görgess lejjebb!
A Jozefina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jozefina névről

● A Jozefina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jozefina név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Jozefina névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Jozefina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jozefina név ? Jó helyen jársz!
A Jozefina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Jozefina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jozefina név magánhangzói: A, E, I, O,
A Jozefina név mássalhangzói: F, J, N, Z,
A Jozefina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Jozefina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jozefina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jozefina névvel kapcsolatban. a Jozefina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jozefina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jozefina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jozefina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jozefina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jozefina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jozefina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!