Jozefa - A Jozefa név jelentése, Jozefa névnapjai, Jozefa név becézése és más érdekességek:

● A Jozefa név eredete: héber ( bibliai )

● A Jozefa név jelentése:

Jahve gyarapítson ( A József férfinév latin formájának női megfelelője )

● A Jozefa név becézése / Jozefa becenevei:

Zefa, Zefus, Zefuka, Joze, Jozi, Jozka

● Jozefa névnapja:

február 14.március 19.október 3.
● A Jozefa név típusa: J betűs női név / lány név
● A Jozefa név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jozefa névről? Görgess lejjebb!
A Jozefa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jozefa névről

● A Jozefa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jozefa név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + F ( 6 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Jozefa névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Jozefa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jozefa név ? Jó helyen jársz!
A Jozefa: 6 betűből álló női név / lány név
A Jozefa név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Jozefa név magánhangzói: A, E, O,
A Jozefa név mássalhangzói: F, J, Z,
A Jozefa név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Jozefa névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Jozefa névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 149 db J betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 79 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jozefa névvel kapcsolatban. a Jozefa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jozefa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jozefa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jozefa névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jozefa név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jozefa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jozefa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!