Jeszénia - A Jeszénia név jelentése, Jeszénia névnapjai, Jeszénia név becézése és más érdekességek:

● A Jeszénia név eredete: héber - angol

● A Jeszénia név jelentése:

Isten rátekint ( A Jessika / Dzsesszika alakváltozata )

● A Jeszénia név becézése / Jeszénia becenevei:

Jeszi, Jeszus, Jeszuka, Széni, Szénia, Nia

● Jeszénia névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Jeszénia név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jeszénia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jeszénia névről? Görgess lejjebb!
A Jeszénia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jeszénia névről

● A Jeszénia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jeszénia név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Jeszénia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Jeszénia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jeszénia név ? Jó helyen jársz!
A Jeszénia: 8 betűből álló női név / lánynév
A Jeszénia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jeszénia név magánhangzói: A, E, É, I,
A Jeszénia név mássalhangzói: SZ, J, N,
A Jeszénia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Jeszénia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jeszénia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jeszénia névvel kapcsolatban. a Jeszénia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jeszénia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jeszénia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jeszénia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jeszénia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jeszénia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jeszénia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!