Vulfia - A Vulfia név jelentése, Vulfia névnapjai, Vulfia név becézése és más érdekességek:

● A Vulfia név eredete: germán

● A Vulfia név jelentése:

farkasként harcoló nő, nőstény farkas

● A Vulfia név becézése / Vulfia becenevei:

Vulfi, Vulfika, Vulfus, Vulfica, Fia, Fius, Fiuska

● Vulfia névnapja:

január 31.szeptember 9.október 31.
● A Vulfia név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vulfia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vulfia névről? Görgess lejjebb!
A Vulfia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vulfia névről

● A Vulfia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vulfia név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Vulfia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Vulfia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vulfia név ? Jó helyen jársz!
A Vulfia: 6 betűből álló női név / lánynév
A Vulfia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vulfia név magánhangzói: A, I, U,
A Vulfia név mássalhangzói: F, L, V,
A Vulfia név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Vulfia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vulfia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vulfia névvel kapcsolatban. a Vulfia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vulfia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vulfia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vulfia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vulfia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vulfia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vulfia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!