Valetta - A Valetta név jelentése, Valetta névnapjai, Valetta név becézése és más érdekességek:

● A Valetta név eredete: latin

● A Valetta név jelentése:

A Valetta név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Valetta név becézése / Valetta becenevei:

Letti, Lettus, Lettka, Vali, Valika, Valcsi, Valica

● Valetta névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Valetta név típusa: V betűs női név / lány név
● A Valetta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Valetta névről? Görgess lejjebb!
A Valetta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Valetta névről

● A Valetta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Valetta név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Valetta névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Valetta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Valetta név ? Jó helyen jársz!
A Valetta: 7 betűből álló női név / lány név
A Valetta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Valetta név magánhangzói: A, E,
A Valetta név mássalhangzói: L, T, V,
A Valetta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Valetta névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Valetta névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 148 db V betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 78 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Valetta névvel kapcsolatban. a Valetta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Valetta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Valetta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Valetta névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Valetta név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Valetta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Valetta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!