Vilma - A Vilma név jelentése, Vilma névnapjai, Vilma név becézése és más érdekességek:

● A Vilma név eredete: latin - germán

● A Vilma név jelentése:

erős akaratú védelmező ( A Vilhelma rövidülése )

● A Vilma név becézése / Vilma becenevei:

Vilmácska, Vilmus, Vilmuska, Vilmus, Vilmuci, Vilcsi, Vilcsa

● Vilma névnapja:

január 10.május 28.június 25.szeptember 19.október 15.december 5.
● A Vilma név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vilma név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vilma névről? Görgess lejjebb!
A Vilma az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vilma névről

● A Vilma név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vilma név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Vilma névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Vilma név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vilma név ? Jó helyen jársz!
A Vilma: 5 betűből álló női név / lánynév
A Vilma név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vilma név magánhangzói: A, I,
A Vilma név mássalhangzói: L, M, V,
A Vilma név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Vilma névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vilma névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vilma névvel kapcsolatban. a Vilma név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vilma név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vilma név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vilma névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vilma név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vilma nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vilma névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!