Virgília - A Virgília név jelentése, Virgília névnapjai, Virgília név becézése és más érdekességek:

● A Virgília név eredete: latin

● A Virgília név jelentése:

botvivő, bot hordozó ( A Virgil férfinév női párja )

● A Virgília név becézése / Virgília becenevei:

Lia, LIus, Liuka, Liuci, Virgi, Virgus, Virgica

● Virgília névnapja:

március 5.november 27.
● A Virgília név típusa: V betűs női név / lány név
● A Virgília név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Virgília névről? Görgess lejjebb!
A Virgília az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Virgília névről

● A Virgília név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Virgília név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + Í ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Virgília névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Virgília név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Virgília név ? Jó helyen jársz!
A Virgília: 8 betűből álló női név / lány név
A Virgília név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Virgília név magánhangzói: A, I, Í,
A Virgília név mássalhangzói: G, L, R, V,
A Virgília név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Virgília névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Virgília névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 148 db V betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 78 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Virgília névvel kapcsolatban. a Virgília név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Virgília név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Virgília név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Virgília névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Virgília név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Virgília nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Virgília névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!