Balambér - A Balambér név jelentése, Balambér névnapjai, Balambér név becézése és más érdekességek:

● A Balambér név eredete: magyar

● A Balambér név jelentése:

híres, merész ( Hun uralkodó neve volt )

● A Balambér név becézése / Balambér becenevei:

Bali, Lambi, Lambika, Lambus, Bala

● Balambér névnapja:

január 26.február 23.február 27.
● A Balambér név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Balambér név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Balambér névről? Görgess lejjebb!
A Balambér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Balambér névről

● A Balambér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Balambér név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + B ( 2 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Balambér névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Balambér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Balambér név ? Jó helyen jársz!
A Balambér: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Balambér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Balambér név magánhangzói: A, É,
A Balambér név mássalhangzói: B, L, M, R,
A Balambér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Balambér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Balambér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Balambér névvel kapcsolatban. a Balambér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Balambér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Balambér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Balambér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Balambér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Balambér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Balambér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!