Bodomér - A Bodomér név jelentése, Bodomér névnapjai, Bodomér név becézése és más érdekességek:

● A Bodomér név eredete: török - magyar

● A Bodomér név jelentése:

béke lesz

● A Bodomér név becézése / Bodomér becenevei:

Bodi, Domi, Domika, Bodi, Bodesz

● Bodomér névnapja:

december 21.
● A Bodomér név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bodomér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bodomér névről? Görgess lejjebb!
A Bodomér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bodomér névről

● A Bodomér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bodomér név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Bodomér névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Bodomér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bodomér név ? Jó helyen jársz!
A Bodomér: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bodomér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bodomér név magánhangzói: É, O,
A Bodomér név mássalhangzói: B, D, M, R,
A Bodomér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Bodomér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bodomér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bodomér névvel kapcsolatban. a Bodomér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bodomér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bodomér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bodomér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bodomér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bodomér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bodomér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!