Belizár - A Belizár név jelentése, Belizár névnapjai, Belizár név becézése és más érdekességek:

● A Belizár név eredete: germán

● A Belizár név jelentése:

egy bizánci hadvezér nevéből

● A Belizár név becézése / Belizár becenevei:

Beli, Belus, Zári

● Belizár névnapja:

december 17.
● A Belizár név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Belizár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Belizár névről? Görgess lejjebb!
A Belizár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Belizár névről

● A Belizár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Belizár név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Belizár névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Belizár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Belizár név ? Jó helyen jársz!
A Belizár: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Belizár név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Belizár név magánhangzói: Á, E, I,
A Belizár név mássalhangzói: B, L, R, Z,
A Belizár név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Belizár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Belizár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Belizár névvel kapcsolatban. a Belizár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Belizár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Belizár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Belizár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Belizár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Belizár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Belizár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!