Bagamér - A Bagamér név jelentése, Bagamér névnapjai, Bagamér név becézése és más érdekességek:

● A Bagamér név eredete: szláv

● A Bagamér név jelentése:

isten, béke ( Bogumir név Árpád-kori magyar alakja )

● A Bagamér név becézése / Bagamér becenevei:

Bagaméri, Bagi, Baga, Gami, Méri

● Bagamér névnapja:

február 8.november 8.
● A Bagamér név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bagamér név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bagamér névről? Görgess lejjebb!
A Bagamér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bagamér névről

● A Bagamér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bagamér név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Bagamér névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Bagamér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bagamér név ? Jó helyen jársz!
A Bagamér: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bagamér név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bagamér név magánhangzói: A, É,
A Bagamér név mássalhangzói: B, G, M, R,
A Bagamér név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Bagamér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bagamér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bagamér névvel kapcsolatban. a Bagamér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bagamér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bagamér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bagamér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bagamér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bagamér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bagamér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!