Bolivár - A Bolivár név jelentése, Bolivár névnapjai, Bolivár név becézése és más érdekességek:

● A Bolivár név eredete: amerikai

● A Bolivár név jelentése:

Simon Bolivar családnevéből származik

● A Bolivár név becézése / Bolivár becenevei:

Boli, Bolika, Bolus, Bolcsi, Oli, Olika

● Bolivár névnapja:

február 18.
● A Bolivár név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bolivár név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bolivár névről? Görgess lejjebb!
A Bolivár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bolivár névről

● A Bolivár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bolivár név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Bolivár névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Bolivár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bolivár név ? Jó helyen jársz!
A Bolivár: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bolivár név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bolivár név magánhangzói: Á, I, O,
A Bolivár név mássalhangzói: B, L, R, V,
A Bolivár név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Bolivár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bolivár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bolivár névvel kapcsolatban. a Bolivár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bolivár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bolivár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bolivár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bolivár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bolivár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bolivár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!